Webshop

Webshop:
Wanneer jouw bedrijf bestaat uit verkoop, dan heb jij natuurlijk een webshop nodig. Een shop die zo gebouwd is, dat jij de meeste conversies kan behalen. In de snelle wereld waarin we tegenwoordig leven is een snelle webshop essentieel. Wat kunnen wij voor jou doen?

Het kan van heel simpel en strak, naar een zeer uitgebreide webshop. Wij maken enkel webshops op maat. Altijd gericht op de conversies, supersnelle laadtijd en online vindbaarheid.

 • Basis/starter webshop
 • MKB webshop met uitgebreider functies en schaalbaarheid
 • Enterprise niveau met meer dan 1500 producten, alles op maat gemaakt

Starter Webshop:

 • Ben je een starter en wil je een webshop beginnen?
 • Heb je niet de tijd, technische kennis, of heb je er gewoonweg geen zin in om zelf een webshop te bouwen?
 • Wil je juist die professionele uitstraling hebben waardoor jij jezelf kunt onderscheiden, maar niet de hoofdprijs daarvoor betalen?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Punt. Voor een schappelijk bedrag kun je al een webshop laten bouwen met alle benodigde functies, snelle laadtijd, volledig responsive en SEO geoptimaliseerd. Alles om jou die webshop te kunnen overhandigen die perfect aansluit bij jouw wensen en identiteit. Wil je de richtprijs weten dan kun je heel gemakkelijk contact met ons opnemen en kunnen wij na het bespreken van jouw wensen en ideeën een prijsopgaaf maken.

MKB webshop
 • Wellicht heb je al een webshop, je producten worden goed verkocht. Dat is fantastisch natuurlijk!
 • Je hebt zelf je webshop gebouwd of hebt een basis webshop die niet meer voldoet.
 • Je merkt dat je belangrijke aspecten mist, de basis is niet meer goed genoeg en jij loopt telkens tegen bepaalde zaken aan.

Nu is het tijd voor verandering, tijd voor een professionele, serieuze website inclusief alle belangrijke aspecten zoals een snelle laadtijd en volledig mobile responsive. Wellicht denk je ook aan een betere check-out, want je hebt inmiddels wel kunnen ervaren dat dit enorm belangrijk is voor een webshop.
En wat dacht je van SEO en SEA? Juist omdat de resultaten hiervan tijd kosten is het iets wat gemakkelijk uitgesteld of onderschat wordt. Goede productteksten, hoogwaardige afbeeldingen en informatieve blogs is van enorm belang in deze tijd.
Google wordt steeds intelligenter en beoordeeld jouw webshop op deze bovengenoemde punten. Ook hierbij kunnen wij jou van dienst zijn en jou hierin ontzorgen. Zo kun jij je focus volledig leggen op jouw business en kost het jou geen waardevolle tijd.

Weet je wat ook top is voor jou?
Doordat wij met een staging omgeving werken, een testomgeving waarin we alle informatie kunnen toevoegen, aanpassen en verwijderen zonder enige consequenties, kan jouw huidige webshop gewoon blijven draaien. Wij werken op de achtergrond aan de nieuwe webshop en gaan alles pas live zetten wanneer het klaar is om alles over te zetten. Jij kunt ondertussen met een eigen login mee spieken en alles in de gaten houden wat wij bouwen. Zo kun jij gemakkelijk bijsturen of veranderingen doorgeven en ontstaat er een prettige samenwerking tussen jou en Websitebooster.

Enterprise webshop
 • Jij hebt meer dan 1500 producten in jouw webshop
 • Jij gaat voor niet voor goud, maar voor platina, de crème de la crème
 • Jouw klantenbestand is groot, jij hebt al naam gemaakt en bent toe aan ‘the next step’
 • Jouw webshop moet volledig afgestemd worden op jouw producten, in verschillende maten kleuren en vormen.

Een webshop op Enterprise niveau is de baas onder de bazen. Jij bent de starter-en MKB fase al voorbij en wilt nu dat jouw webshop echt volledig zo gebouwd wordt, dat hij aan al jouw eisen voldoet. En nog belangrijker, aan de eisen van jouw klanten. Ze moeten met gemak bij jou kunnen bestellen, jouw webshop werkt razendsnel, de afbeeldingen zijn haarscherp en hebben het juiste formaat. SEO, SEA, SMO, aan alles is gedacht.
De check-out is een 1-step check-out zodat de klant super gemakkelijk bij je kan bestellen. Andere maat, kleur, of samenstelling? Dat is geen probleem met een Enterprise Webshop.
Wij stellen een heel team samen en werken dan stapsgewijs aan jouw project. Zo zien we geen enkel belangrijk aspect over het hoofd en kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Samen met jou werken wij dan naar het einddoel, en dat is natuurlijk die fantastische webshop die jou nog meer conversies en tevreden klanten gaat opleveren. Want daar doe jij het tenslotte voor, toch?

Tarief
Fijn natuurlijk, dat super scherpe tarief! Maar wat is het tarief dan precies? Wij bouwen alles op maat, dus wij kunnen jou tijdens een gesprek daar meer over vertellen. Want dat is namelijk afhankelijk van al jouw wensen, mogelijkheden en type platform.

Zoek jij een partij:
 • Die met jou meedenkt, creatief is en in oplossingen denkt?
 • Jou kan adviseren, inspireren en er niet omheen draait?
 • Werkt met een cocktail van humor, gezelligheid, partnerschap, professionaliteit en kwaliteit?

Dan staat je nog maar 1 ding te doen. Pak die telefoon en laten we samen sparren over de mogelijkheden voor jouw webshop. Je zit vast nog met veel meer vragen en ideeën, daar helpen wij je graag bij.