Ons Team

App

Antoni Kommer

Sales

Een geboren salesman en ondernemer in hart en nieren. In 2016 nam Antoni de webshop tablettotaal.nl over, met op dat moment een jaaromzet van zo’n 18.000 euro. Nou hoeven we jou niet te vertellen dat je hier geen hypotheek van kunt betalen, laat staan kinderen van kunt onderhouden. Genoeg noodzaak dus om hier een succes van te maken. Na een reeks SEO-, SEA- en Adwords optimalisatie slagen, een complete restyle, nieuwe producten, nieuwe buttons en een bredere positionering is tablettotaal.nl inmiddels een groot succes. Binnen 1 jaar vervijftigvoudigde (!) de omzet. Maar dat het niet alleen om omzet gaat, maar ook om kwaliteit, blijkt uit de award voor Winkelier van het jaar, van Flevoland, in 2019 .”
Met een eigen website blijf je nog steeds altijd bezig met aanpassen, verbeteren en vernieuwen. Je kunt ook geen kind op de wereld zetten en verwachten dat je dan klaar bent. Ook een website of webshop heeft de juiste verzorging en aandacht nodig om zich te blijven ontwikkelen en groeien.

Met zoveel kennis en ervaring op zak wil Antoni graag andere ondernemers helpen. Ondernemers die moedeloos worden van ICT-partijen met moeilijke taal, loze beloftes, foute intensieve projecten en hoge kosten. Want het hoeft namelijk echt niet zo ingewikkeld en duur te zijn.

Met een team gecertificeerde webdevelopers, marketing professionals en een fijne klantenservice staan zij voor jou klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Freya van der Made

Projectmanager

Freya heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van service en communicatie en met betrekking tot service kun je het maken of kraken. Is jouw service niet in orde, dan weet binnen de kortste keren het hele internet dit. Daarom is zij er enorm op gebrand de service bij Websitebooster een nieuwe dimensie te geven. Wij gaan het doen zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden, zo simpel is het. Dus geen kosten voor telefonisch overleg met onze klanten. Geen extra factuur als wij een fout maken. Geen ‘onvoorziene’ updates. Maar vooral: wij nemen de tijd, wij denken met je mee, wij leveren succes. En dat allemaal op een persoonlijke manier, alsof je bij ons in de huiskamer zit.

App