Re-design

Bij een re-design van de website wordt niet de gehele website vernieuwd, maar enkel de vormgeving van een website of wij passen de huisstijl aan. Het is dus eigenlijk jouw huidige site in een nieuw, fris jasje steken zonder grote veranderingen door te voeren.

Design op basis van huidige website
Uiteraard kan het natuurlijk zo zijn dat je heel erg tevreden bent over het design van je huidige website en dat je daar niets aan wilt veranderen. Toch zijn er dan nog genoeg verbeteringen aan te brengen waaronder: de snelheid van de website, de SEO en een betere UX (user experience) wat leidt tot meer conversies.

Design geïnspireerd op huidige website
Je hebt vaak niet voor niets gekozen voor een bepaald design. Je voelt je er goed bij en het past bij je. Het straalt uit waar jij voor staat en wie jij bent. Maar vaak blijft dit niet altijd hetzelfde. Net als de ontwikkelingen in jouw branche, ga jij vaak ook mee met de veranderingen. Zo merk je dat jouw website niet meer is waar je voor stond. Voor een deel is het nog wel het juiste design, maar het heeft een nieuwe, frisse look nodig. Zie het als dat nieuwe likje verf of wat nieuwe accessoires voor in je huis. Dat maakt al een enorm verschil. Wij geven jouw website dat likje verf en zorgen door niet al te grote veranderingen dat jouw website weer helemaal past bij wie jij bent en waar je voor staat. Maar vooral: waar jouw klanten en doelgroep voor staan. Want de combinatie van een snelle, goedlopende website, met de beste gebruikservaring levert jou het meeste op.

Geheel nieuw design
Je gaat een nieuwe weg inslaan. Jouw website straalt niet meer uit wie jij bent. Dan ben je duidelijk toe aan een geheel nieuw design. Wellicht een nieuw logo, nieuwe frisse kleuren, SEO-technische verbeteringen, nieuwe thema’s en/of andere plug-ins.