Drupal

Type platform: Open Source CMS platform
Voor wie: van klein tot grote onderneming
Hosting: extern
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kenmerkend: Drupal is zeer onderscheidend voor complexe websites met veel bezoekers

Drupal Commerce is een Open Source Platform wat draait op Drupal 8. Open Source wil zeggen dat je de code zelf aan kan passen. Je kunt er dus echt nog van alles aan veranderen en volledig op maat maken. Start je jouw bedrijf en verwacht je te gaan groeien, dan kun je jouw website heel gemakkelijk mee laten groeien en uitbouwen. Dit maakt Drupal dan ook zeer schaalbaar en flexibel.

Drupal is de perfecte combinatie tussen content en commerce, wat op een gebruiksvriendelijke manier wordt samengebracht. Bij eerdere versies was het nog wel eens een bekend probleem dat het gebruik van Drupal wat technisch en ingewikkeld was. Dat heeft Drupal flink aangepast met de komst van Drupal 8. Drupal bestaat uit losse componenten. Dat wil zeggen dat de frontend en backend niet aan elkaar gekoppeld zitten. Dit maakt het heel gemakkelijk om los van elkaar wijzigingen aan te passen voor zowel de developers, als de marketeers.

  • Drupal Commerce heeft enorm veel mogelijkheden. Je kunt Drupal ook nog uitbreiden via modules.
  • Samen met Magento is Drupal een van de grootste partijen wereldwijd.
  • Geschikt voor zowel kleine als hele grote organisaties
  • Drupal heeft maandelijks aan veiligheidsupdate waardoor jouw webshop voldoet aan alle veiligheidseisen.
  • Oneindig uit te breiden met Drupal modules en plugins.

Drupal wordt gebruikt door o.a. Het Witte Huis, BBC, Tesla, VRT en zelfs Lady Gaga. Het wordt zowel door grote, als kleine ondernemingen gebruikt.